MijnEnergieInzicht meer dan 13.000 gebruikers

Ik werk met veel plezier voor https://mijn.energieinzicht.nl, een innovatief platform van Enpuls om energie te besparen. Door een uitgekiende white-label strategie samen met gemeentes en energieloketten hebben we al duizenden consumenten inzicht gegeven in hun energieverbruik. Gewoon via je slimme meter en je mobiel/laptop. Consumenten kunnen gemakkelijk doorklikken om hun energie-inzicht om te zetten in een echte besparing, bijvoorbeeld door de aankoop van zonnepanelen.  Zo bespaart de consument geld en energie terwijl de uitstoot van CO2 daalt.

Ik adviseer mbt de marketingcommunicatie van gemeentes en energieloketten, de  online content van MijnEnergieInzicht en de PR voor het platform zelf.

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *